Min vecka!


vara i kungälv med familj + mormor, senare hem och ta det lungt och sen träffa louiseTill smögen/kungshamn med louise! och antagligen ska vi sova över där, åååh kungshamn är det bästa jag vet!
så vi är där hela dagen, lovar en massa bilder osv. Någon där?Blir nog Danmark med louise och familjen! lite kul att åka utomlands hihi ! nä men ska ju till cypern...
känns inte riktigt som man räknar Danmark som utomlands men faktiskt så är det det!:D så jag ska utomlands med min bästis!(a) haha vi ska spela på spel automater och massa annat kul! BILDER DÄR MED!ska antagligen träffa ryd + några/någon annan(a) med louise!
vi skulle nog hitta på något, orkar inte göra det gamla vanliga hela tiden....


 
Kanske ullared? det är inte alls säkert men jag och louise vill dit vi måste kolla med hennes mamma osv men som det ser ut som så är det bara denna dagen vi kan?!
Annars så vill något hitta på något?


Antagligen blir det sådär NÖDpackning! ska försöka planera det hela bättre men det brukar inte gå så bra, men väska blir alltid för full eftersom jag nödpackar och bara slänger ner en massa!
sen blir det nog stan eller något för att köpa det sista, något som vill med?:)


jag åker natten till på måndag till cypern!! så det blir att säga hejdå till alla mina vänner... packa dit sista och ja allt sånt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0