Ibland är livet rätt bra ändå...

Vi ska nog ta en weekend eller ja längre weekend resa ungefär 4-5 dagar? beror på till London eller Prag som pappa vill då, men jag vill till London, shoppa!!! gå loss inne på Victoria Secret och gå in och ta en chai på starbucks jaaaa längtar redan! Vi pratar om att åka runt jul och januari då någonstans där! sedan i feb ska vi till fjällen och då ska min bästis Louise hänga med! fyfan kan de bli bättre eller skriver mer om den resan i ett annat inlägg.
Sen så ska jag till USA nästa sommar eftersom de kostar en hel del, men nästa sommar ses vi igen USA! gaad dör så glad även om det är sjukt lång tid kvar:( men vafan vissa kommer aldrig ens komma dit så ska väl vara glad att jag ens har varit där en gång!! men nästa gång bli det ju Los Angeles,Las vegas och sanfransissco.
SEN i denna sommar ska jag utomlands något semester ort antar jag i två veckor. blir säkert grekland eller något sådant för de har vi pratat om! kommer kännas konstigt att åka till ett solställe och inte gå in på shoppingcenter senare haha..för de va väl de ja gjorde på kvällarna och ibland dagarna i usa.

haha kanske låter som jag skryter lite om vad jag ska göra men jag mådde inte så bra förut och tänkte vafan jag har massa saker att se fram emot!! skriv själv ner eller tänk på vad ni har för kul framför er och om ni inte har de? bestäm något att se fram emot för det gör vardagen så himla mycket bättre!!


Välkommen till Miami!
haha man blir ju lite bortskämd när man såg sådant här nästan varje dag i tre veckor och sedan var inte Sverige så intressant längre, och göteborg var inte så fint som man tyckte innan.
(dock är göteborg skit fin stad, men ni fattar nog poängen)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0