Jag vill!

Vad vill jag med mitt liv? jag har hela världen framför mig och jag vill så mycket och vet att jag knappt kommer kunna göra något.

Jag vill bo någonstans där man lever för varje dag, man har roligt varje dag! man behöver inte vänta till helgen för att göra något kul.
jag vill bo någonstans där jag kan gå på alla modevisningar jag vill, jag vill vara behövd och duktig inom branchen Media. Jag vill jobba för en reklam byrå i USA.

Men jag vill inte lämna Sverige jag villl inte lämna mina vänner och speciellt inte min familj.

Jag vill vara Au pair i USA efter studenten, jag vill vara där ett år och få en livs upplevelse. Jag vill ha ett bra jobb med fast anställning samtidigt som jag vill se världen, åka jorden runt, hjälpa fattiga barn.
Jag vill leva en hel sommar utomlands och bara festa och har kul och inte tänka på mitt liv i Sverige.

Men samtidigt vill jag ha en familj, jag vill ha ett barn...nej jag vill ha två barn. Jag vill ha en vanlig svensson familj. Och köra en volvo och ha en villa och en hund om det ska vara så haha..Jag vill ha en man som älskar mig och underbara barn. Men jag vill ha ett spännande liv uppleva saker, jag vill vara nöjd jag vill vara pigg och glad när jag är gammal.

Jag har ett liv och jag vill göra så himla olika grejer, och jag vet att jag inte kommer kunna göra allting.
vad ska man göra, vilka val ska man göra?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0