Skönhetstips

kanske borde börja med skönhetstips igen? eller vad tycker ni? var riktigt bra på det förut.
men det var en som önskade så kommer nu med med ett!


Ögonfransar/Ögonbryn

jag tycker själv att ögonfransar och ögonbryn gör väldigt mycket i ansiktet alltså uttryck och sådant.
och jag vet själv hur jobbigt det är att måla ögonbrynen och ta på sig mascara bara man ska ut? (inte för jag alltid gör de) MEN vet inte hur många som har testat att färga ögonfransarna? eller färga ögonbrynen till och med.
jag har iallafall gjort båda och har blivit nöjd över resultatet. och det allra bästa är att när du köper en förpackning kan du färga båda, alltså ögonfransar och ögonbrynen. Iallafall med Depend och det är den jag använder.

När du exempel har färgat ögonfransar så blir dom såklart inte som mascara eftersom dom blir inte längre. men dom blir svarta och man ser inte lika "blek" ut i ansiktet om man inte har något smink.
även ni som målar ögonbrynen så är det super lätt att bara färga dom, dock tycker jag man kan måla dom med för jag är lite fel för att ha i färgen så länge. men det är inte så snyggt att måla bara ögonbrynen när man inte har något annat smink enligt mig. och det blir väldigt naturligt när man färgar dom.

så det är ett tips från mig! och dom kostar max 100 kronor och då kan du återanvända också, alltså är det mycket färg i dem.
Och ni behöver inte använda just svart utan även ta mörkbrunt och sådant, tänk på det som passar bäst i din hudfärg!!

såhär ser förpackningen ut och det finns nog på Maxi,Åhlens och även H&M om jag inte minns fel.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0